Voliš svirati i pjevati? Pridruži nam se u Osnovnoj glazbenoj školi Pakrac

ANIMACIJE-plakat-converted

ŠTO MOŽEŠ UPISATI? Za najmanje ljubitelje glazbe škola provodi upis u program glazbenog vrtića (5-6 godina) i početničkog solfeggia (7-8 godina) dok za polaznike trećeg razreda općeobrazovnih ustanova (9 godina) provodimo upis u programe instrumenata odnosno 1. razred osnovne glazbene škole.

ŠTO MOŽEŠ SVIRATI? Što god izabereš od instrumenata koje u našoj školi podučavamo, a to su: klavir, flauta, harmonika, gitara, tambura, violina, viola, violončelo, klarinet, horna i truba. 

KOLIKO TRAJU PROGRAMI GLAZBENE ŠKOLE? Polaznici glazbenog vrtića kao i početničkog solfeggia (PS1 i PS2) pohađaju programe u trajanju od godine dana tijekom kojih stječu osnove ritma, upoznavanja s glazbom, instrumentima kao i druge preduvjete za nastavljanje daljnjeg obrazovanja odnosno upis u osnovnu glazbenu školu u trajanju od 6 godina. 

DA LI JE POHAĐANJE GLAZBENOG VRTIĆA ILI POČETNIČKOG SOLFEGGIA PREDUVJET ZA UPIS U 1. RAZRED OSNOVNE GLAZBENE ŠKOLE? Nije, dovoljno je da voliš pjevati i svirati, sve drugo mi ćemo te naučiti! 

KOLIKO GLAZBENA ŠKOLA KOŠTA? Cijena upisnine prilikom prvog upisa u glazbenu školu iznosi 100,00 kuna. Za polaznike glazbenog vrtića i početničkog solfeggia mjesečna participacija iznosi 60,00 kuna. Za učenike glazbene škole od 1.-6. razreda mjesečna participacija iznosi 120,00 kuna, no ukoliko istu pohađaju i sestra ili brat participacija za drugo dijete od 1.-6. razreda plaća se 60,00 kuna dok je za treće i svako naredno besplatna! 

GDJE NABAVITI UDŽBENIKE I INSTRUMENT? Udžbenici su za sve učenike osigurani od strane škole te ih na korištenje dobiju s početkom nastavne godine. Ukoliko učenik nema vlastiti instrument isti može iznajmiti kod nas po cijeni od 50,00 kuna mjesečno (osim u slučaju iznajmljivanja električnog pianina za koji najam iznosi 150,00 kuna mjesečno). 

KAKO SE UPISATI? Dođi na audiciju 08. lipnja 2022. u 17:00 sati ili 20. lipnja 2022. u 17:00 sati.

Tags: No tags