OBAVIJEST O UPISU U OSNOVNU GLAZBENU ŠKOLU PAKRAC

Sve male ljubitelje glazbe, ali i one koji će to tek postati, pozivamo da odaberu neki od programa Osnovne glazbene škole Pakrac i postanu dio najraspjevanije ekipe u gradu!

ŠTO MOŽEŠ UPISATI? Za najmanje ljubitelje glazbe škola provodi upis u program glazbenog vrtića (5-6 godina) i početničkog solfeggia (7-8 godina) dok za polaznike trećeg razreda općeobrazovnih ustanova (9 godina) provodimo upis u programe instrumenata odnosno 1. razred osnovne glazbene škole.

ŠTO MOŽEŠ SVIRATI? Što god izabereš od instrumenata koje u našoj školi podučavamo, a to su: klavir, flauta, harmonika, gitara, tambura, violina, viola, violončelo, klarinet, horna i truba.

KOLIKO TRAJU PROGRAMI GLAZBENE ŠKOLE? Polaznici glazbenog vrtića kao i početničkog solfeggia (PS1 i PS2) pohađaju programe u trajanju od godine dana tijekom kojih stječu osnove ritma, upoznavanja s glazbom, instrumentima kao i druge preduvjete za nastavljanje daljnjeg obrazovanja odnosno upis u osnovnu glazbenu školu u trajanju od 6 godina.

DA LI JE POHAĐANJE GLAZBENOG VRTIĆA ILI POČETNIČKOG SOLFEGGIA PREDUVJET ZA UPIS U 1. RAZRED OSNOVNE GLAZBENE ŠKOLE? Nije, dovoljno je da voliš pjevati i svirati, sve drugo mi ćemo te naučiti!

KOLIKO GLAZBENA ŠKOLA KOŠTA? Za polaznike glazbenog vrtića i početničkog solfeggia mjesečna participacija iznosi 60,00 kuna. Za učenike glazbene škole od 1.-6. razredaa mjesečna participacija iznosi 120,00 kuna, no ukoliko istu pohađaju i sestra ili brat participacija za drugo dijete od 1.-6. razreda plaća se 60,00 kuna dok je za treće i svako naredno besplatna!

GDJE NABAVITI UDŽBENIKE I INSTRUMENT? Udžbenici su za sve učenike osigurani od strane škole te ih na korištenje dobiju s početkom nastavne godine. Ukoliko učenik nema vlastiti instrument isti može iznajmiti kod nas po cijeni od 50,00 kuna mjesečno (osim u slučaju iznajmljivanja električnog pianina za koji najam iznosi 150,00 kuna mjesečno).

KAKO SE UPISATI? Iz udobnosti vlastitog doma! Preuzmi upisnicu na sljedećem linku http://www.ogs-pakrac.hr/files/warehouse/Raspored%20sati%2015-16/upisnica.pdf te ju ispunjenu zajedno s preslikom domovnice i rodnog lista, pošalji na mail glazbena@ogs-pakrac.skole.hr i smatraj se upisanim jer za upis u školsku godinu 2021./2022. upisninu ne naplaćujemo!

DO KADA SE TREBAŠ PRIJAVITI? Rok online prijava za upis u programe glazbene škole traje sve do 30. lipnja 2021. (ali progledat ćemo kroz prste i ako zakasniš koji dan…). Za sve dodatne informacije slobodno nam piši na mail ili nas nazovi na 511-024.

Tags: No tags