Inin Zeleni pojas odabrao projekt „Vau Park“


 

 

 

 

10. prosinca 2018.

Provedba projekta "Vau park" Osnovne glazbene škole Pakrac, koji je INA odabrala za sufinanciranje kroz natječaj INA Zeleni pojas 2018. (www.ina.hr/zeleni pojas), primakla se kraju te stoga pozivamo sve zainteresirane, zajedno s njihovim kućnim ljubimcima, da nam se pridruže na završnoj svečanosti otvorenja "Vau Parka" u četvrtak, 13. prosinca 2018. godine, s početkom u 10:30 sati. Protiv eventualne loše prognoze i hladnog vremena borit ćemo se toplim napitcima i keksićima (čak i za uzvanike četveronošce), a za prigodan program otvorenja pobrinut će se polaznici naše škole i Dječjeg vrtića Maslačak čiji nastup je predviđen na platou vatrogasnog doma DVD-a Pakrac. 

Radujemo se Vašem dolasku!

Vau-vau!

 

17. listopada 2018.

Naš projekt "Vau park" odabran je u sklopu programa Zeleni pojas - natječaja za sufinanciranje projekata u području zaštite okoliša i prirode 2018. u organizaciji Ine (www.ina.hr/zeleni pojas).

U sklopu projekta realizirat ćemo "Vau park" - mjesto za kućne ljubimce i njihove vlasnike za druženje, edukaciju i razmjenu informacija, a ponajprije istrčavanje pasa koji su u stanovima. "Vau park" je mjesto na kojem će se moći održavati predavanja na temu bolesti pasa, udomljavanje pasa iz skloništa "Bučje", edukacija djece iz vrtića, osnovne i glazbene škole te slične edukativne aktivnosti.

Radovi na projektu započet će tijekom listopada 2018., a završetak projekta očekuje s 10. prosinca 2018. 

Ravnateljica Osnovne glazbene škole Pakrac Alfreda Petani Grafina Prof. povodom početka realizacije projekta izjavila je: "Radujemo se početku realizacije ovog važnog projekta za Grad Pakrac. Naime, stavljanjem u funkciju neiskorištenog prostora koji je u vlasništvu Grada Pakraca, dobit će se kvalitetan i uređen prostor za vlasnike pasa i njihove ljubimce, njihovo međusobno druženje i razmjenu informacija. Osim za potrebe istrčavanja pasa predviđamo i edukativna događanja poput organiziranja predavanja na temu bolesti pasa, udomljavanje pasa iz skloništa "Bučje", kao i edukaciju djece iz vrtića i škola s našeg područja."